Улица Славянска“ в село Крумово  е готова след ремонт. Отсечката

...
Улица Славянска“ в село Крумово  е готова след ремонт. Отсечката
Коментари Харесай

Кметът Павел Михайлов откри поредна ремонтирана улица в Крумово

Улица „ Славянска “ в село Крумово  е подготвена след ремонт. Отсечката е изпълнена по всички стандарти и към този момент е с напълно изменен образ. Кметът на община „ Родопи “ Павел Михайлов и кметът на селото Стоян Минчев алегорично прерязаха лентата на новия обект. На късата гала участваха заместник-кметът по строителството Емилия  Иванова, шефът на фирмата-изпълнител,  поданици на селото.

„ Улицата е с нова асфалтова настилка, сменени тротоари и бордюри, и с положена хоризонтална и отвесна маркировка “, разяснява кметът на община „ Родопи “ Павел Михайлов.

Началото на втория  мандат на Павел Михайлов стартира с разкриване на строителството на улица „ Синчец “ в Браниполе. Старт на ремонтните действия беше даден в наличието на кмета на селото Даниела Стоилова и заместник-кмета Емилия Иванова.

„ Улицата ще бъде изпълнена с създаване на канализация и тръбопровод. Ще бъде сменена тротоарната настилка и ще бъде положен нов асфалт. На улица „ Синчец “ се намира новата постройка на детската градина. За нас беше доста значимо да предвидим осъществяването на ремонтните действия навръх нея “, сподели при откриването на ремонта кметът на общината Павел Михайлов.
Прочетете още

  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР